Tekemistä koko perheelle

Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle Tekemistä koko perheelle

Tuurin Kauppakylä ja Suomen suurin Kyläkauppa Veljekset Keskinen

Tuurin Kauppakylä tarjoaa elämyksiä koko perheelle; ostoksia, tapahtumia ja tekemistä. Kauppakylän ainutlaatuisessa tunnelmassa viihtyy ja ruokapaikkojakin on moneen makuun. Kyläkaupasta löytyy shoppailumahdollisuuksien lisäksi mm. pelimaailma ja Lasten Seikkailurata, joiden käyttö on ilmaista!

Onnentie 7, 63610 TUURI
Kyläkaupan info puh. 010 770 7000, email: kylakauppa@tuuri.fi
www.tuuri.fi


Kyläkaupan Minigolf

Kyläkaupan välittömässä läheisyydessä joen rannassa. Alueelta voi lunastaa pelioikeudet ja -välineet. Mahdollisuus nauttia kahvia ja virvokkeita. Avoinna kesä-elokuussa ma-su klo 12-19. Sateen sattuessa kioski saattaa olla kiinni ja silloin pelivälineitä voi vuokrata Hotelli OnnenTähden vastaanotosta.
Onnentie 7, 63610 TUURI
puh. 010 770 7124

Muumi-leikkipuisto

Suomen suurin Muumi -leikkipuisto löytyy Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalta, joen rannasta. Muumipuisto on kesällä aina avoinna ja on kaikkien käytössä ilmaiseksi.
Onnentie 7, 63610 TUURI
Kyläkaupan info puh. 010 770 7000, email: kylakauppa@tuuri.fi
www.tuuri.fi

J-M Rally Parc Fermé

Ralliautonäyttely Tuurin kauppakylän kupeessa. Ralliautojen lisäksi nähtävillä paljon muuta rallitavaraa ym. Jari-Matti Latvala fanituote-myymälä sekä kesäkahvila. Avoinna talviaikaan ryhmille sopimuksen mukaan. Kokous- ja edustustiloja vuokrataan saunalla tai ilman. Käytettävissä videotykki, valkokangas ja Wlan. Tilaisuuksiin saatavana myös tarjoilu. Tiloissa yöpymismahdollisuus.
Korventie 2, 63610 TUURI (liikenneympyrä) Puh. 040 512 2252, helena.latvala@jarilatvala.com   http://solaus.fi/jmrallyparcferme/

Köysiseikkailupuisto Le Tuuri Parc

Seikkailuelämyksiä koko perheelle. Viisi erilaista köysirataa, joista kolme on aikuisille suunnattuja vaativampia ratoja. Rohkeimmat voivat kokeilla kanttiaan jopa 12 metrin korkeudessa. Nykyaikaista tekniikkaa ja välineitä hyödyntävä puisto on turvallisuudessaan ja käyttömukavuudessaan huippuluokkaa. Avoinna kesäaikaan ma-pe klo 12.00-17.00, la klo 11.00-18.00, su klo 12.00-18.00. Ryhmille sopimuksen mukaan.
Tuurinportin alue, Alavudentie 610, 63610 TUURI
Puh. 046 590 8792,  letuuriparc@gmail.com   www.letuuriparc.fi

Uimahalli Kunto-Lutra

Kunto-Lutrassa on mahdollista liikkua monipuolisesti. Uimahallissa on 25 m uima-allas, lämminvesiallas, poreallas ja liukumäki. Liikuntahallissa mahdollisuus pelata sulkapalloa, squashia ja pingistä. Myös peilisali, painisali ja 2 kuntosalia ovat käytettävissä. Kuntosalien käyttö kuuluu uimalipun hintaan.
Kautunkuja 5, 63300 ALAVUS
Puh. 044 550 2352, (06) 2525 1583
kunto-lutra@alavus.fi   www.alavus.fi


Koiravaljakkoajelua Töysässä

Tilauksesta koiravaljakkoajeluita Töysässä arkisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin. Reitin pituus n. 3 km, keliolosuhteista riippuen. Sekä koiramme että valjakkokuskimme ovat kilttejä ja kokeneita. Säävaraus.
Tiedustelut ja varaukset:
Raimo Tarkkonen puh. 040 156 4846

Talviliikuntamahdollisuuksia koko perheelle

Alavudella on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa talvilajeja koko perheen voimin. Hoidettuja latuja, jäärata, luistelualueita ja pulkkamäkiä on aivan keskustassakin Alavudenjärvellä ja myös muualla kaupungin alueella. Katso lisätietoja kaupungin liikuntapalveluiden sivuilta.

 


Leikkipuisto Riahula

Riahula on suosittu leikkipuisto Alavuden keskustassa Alavudenjärven rannalla Huhtalavan vieressä. Mukava pysähdyspaikka ja erinomainen ympäristö vaikkapa piknik-retkelle.
Rantapuisto, Huhtamäentie, Alavuden keskusta

  

Harrin uimala

Kesämatkailijan kannattaa huomioida, että Alavudella on useita hyviä uima-rantoja. Monipuolisimmin varusteltu on kantatie 66:n varrella, kauniilla paikalla Alavudenjärven äärellä sijaitseva Harrin uimala, jossa on myös beachvolley-kenttä sekä 2 m ja 3 m hyppytornit. Vieressä Harrin taidekeskus, jossa kesäaikaan vaihtuvia, eri taiteilijoiden näyttelyitä.
Saarankuja 3, 63300 ALAVUS
Tietoa Alavuden uimarannoista kaupungin sivuilta

Alavus maisema
Alavus