Visit Alavudella on käytössä kotimainen Doerz-elämysalusta - ryhdy sinäkin elämystuottajaksi!

Lisätuloja elämyksiä tarjoamalla - Visit Alavus ottanut käyttöön Doerz-alustan

Kotimaan matkailussa on ollut vilkas kesä ja paikallinen kulttuuri sekä elämäntapa kiinnostavat matkailijoita. Ja Alavudellahan riittää nähtävää ja koettavaa ihan joka makuun jokaisena vuodenaikana!

Doerz-elämysalustan kautta jokainen alavutelainen voi ryhtyä elämystarjoajaksi ja tarjota matkailijoille tekemistä, nähtävää ja koettavaa.

Lempiharrastuksesi tai mielipuuhasi voi olla sellainen, joka kiinnostaa matkailijaa ja sen ympärille voi rakentaa palvelun, joka on nyt mahdollista tarjota ostettavaksi matalalla kynnyksellä Doerz-verkkopalvelussa.

Lähiloma houkuttaa juuri nyt, joten kaeumpaa tulevien matkailijoiden lisäksi paikallisista elämyksistä kiinnostuneita asiakkaita saattavat olla myös aivan lähiseudun asukkaat.

• Tunnetko parhaat lenkkimaastot?
• Oletko innokas kalastaja?
• Voisitko sinä, yrityksesi tai harrasteryhmäsi järjestää jooga-, savusauna-, askartelu- tai muun hetken pienelle ryhmälle?
• Järjestäisitkö sieniretken tai jonkin työpajan?
tai
• Olisiko opastettu kierros yrityksessäsi elämys?

Tai tarjoaisitko elämyksen etänä?

Visit Alavus Doerz -alusta toimii mainiosti myös virtuaalisten elämysten myyntialustana. Virtuaalinen kokkaushetki, rauhoittumistuokio, käsityöopastus, minikonsertti... Etäelämykset voisivat ilahduttaa silloinkin, kun ei ole mahdollista lähteä liikkeelle.

Vain mielikuvitus on elämysten kehittämisessä rajana. Elämystuottajana toimiminen on mainio tilaisuus hankkia lisätuloja ja jatkaa matkailukautta.

Doerz on hyvin helppokäyttöinen ja turvallinen verkkoalusta sekä oman elämystuotteen perustamisen että kaupankäynnin kannalta. Doerz-alustan kautta aktiviteetteja voivat tarjota niin yritykset, yhdistykset kuin myös yksityishenkilöt. Tie elämystuottajaksi on siis avoin kenelle tahansa, Y-tunnusta ei tarvita. Elämystuottajana toimiminen onkin mainio tilaisuus muuttaa oma harrastus tai kiinnostuksen kohde lisätuloiksi.

Alavuden Kehitys Oy on solminut Doerzin kanssa sopimuksen, minkä ansiosta verkkokaupan käyttö on elämyksen tarjoajalle edullista; kuluja syntyy vain toteutuneesta kaupasta eli pelkästään tuotteen lisääminen alustalle ei maksa mitään elämyksen tarjoajalle. Doerzille maksettava komissio toteutuneesta kaupasta on palveluntuottajalle vain 10 %.

”Doerz-yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan alueen matkailutoimijoille lisänäkyvyyttä ja alustan, jossa palvelut ovat helposti asiakkaan ostettavissa ja tällä tavoin saamme myös yksityishenkilöiden tuottamat palvelut mukaan. Haluammekin innostaa alavutelaisia ryhtymään elämystuottajiksi”, toteaa Ulla Björn Alavuden Kehityksestä.

Visit Alavuden Doerz-alusta on jo avoinna osoitteessa https://fi.doerz.com/visit-alavus ja sisältöä voi alkaa tuottaa vaikka heti.

Tarjottavat palvelut ja elämykset tulevat näkymään myös Visit Alavus –sivustolla ja lisäksi Visit Alavus toimii elämyssivuston moderaattorina ja palveluita tarjoavien yhteyshenkilönä sekä ohjaa asiakkaita Doerz-verkkokauppaan.

Jos sinulla tai yritykselläsi heräsi kiinnostus ja voisit tuottaa sivustolle jonkun jo olemassa olevan tai aivan uuden elämyspalvelun, ole yhteydessä! Tehdään yhdessä hieno elämyssivusto Alavudelle!

Tietoa palvelujen lisäämisestä sivustolle löydät täältä:
https://fi.doerz.com/becomedoer

Lisätietoja:

Alavuden Kehitys Oy/ Visit Alavus

Ulla Björn
puh. 044 550 0974

Annukka Mäenpää
puh. 044 515 5105

etunimi.sukunimi@fasadi.com

Uusi elämyssivusto on jo avoinna osoitteessa https://fi.doerz.com/visit-alavus ja sisältöä voi alkaa tuottaa vaikka heti.


Visit Alavus footer kevat 2023
Alavus