Suosittelemme

Pöytäjääkiekkotapahtuma Tuurin Kyläkaupalla la 28.9.

28.09.2019

Stiga pöytäjääkiekon SM-tason rankingturnaus ja Kyläkauppa Cup Tuurissa 28.9.2019 klo 10 alk.

Tuurin Kyläkaupan Tavarapuodin Keskustorilla järjestetään koko päivän mittainen pöytäjääkiekkotapahtuma, johon kuuluu SM-tason rankingturnaus sekä matalan kynnyksen Kyläkauppa Cup.

Rankingturnaus alkaa klo 10 ja kaikki pelaajat pelaavat noin klo 15 asti. Tämän jälkeen parhaat pelaavat vielä pudotuspelit, jotka päättyvät noin klo 18. Turnaus on Suomen Pöytäjääkiekkoliiton (SPJKL) alainen ja on kauden seitsemän EM-karsintaturnauksen avaustapahtuma. Turnauksessa pelataan kaikille avoimen sarjan lisäksi myös naisten sarja. Tämän lisäksi palkitaan parhaiten sijoittuneet veteraanit (syntyneet 1980 tai ennen) ja juniorit (syntyneet 2002 tai jälkeen).

Kyläkauppa Cup on kokemattomammille pelaajille suunnattu lyhyempi turnaus, johon on "ammattipelaajilta" pääsy kielletty. Turnaus alkaa klo 15 ja alkusarja kestää noin tunnin, jonka jälkeen menestyneimmät ratkaisevat vielä mestarin pudotuspelien kautta. Kyläkauppa Cupin voittaja saa omakseen uuden Stiga Play Off pelin, ja myös muut osallistujat saavat mukaansa pienen tuotepalkinnon.

Kyläkauppa Cup on kaikille maksuton, ja SPJKL:n turnaus on maksuton ensikertalaisille. Turnauksissa on osallistujakiintiö, joten paikka kannattaa varmistaa ilmoittautumalla 26.9. mennessä osoitteeseen tuuri.ranking@gmail.com

Tapahtuman järjestää Pöytäjääkiekkoseura Plästers.

Katso lisätietoja tapahtumasta ja päivän ohjelma sivuilta TUURI.FI


Alavus maisema
Alavus