Suosittelemme

Rallin SM-sarjan osakilpailu Tuuri Ralli 8.-9.3.2024

08.03.2024

Rallin SM-sarjan osakilpailu Tuuri Ralli Alavuden Tuurissa 8.-9.3.2024.


Rallin SM-sarjan osakilpailu Tuuri Ralli Alavuden Tuurissa 8.-9.3.2024

Alavuden Urheiluautoilijat ry järjestää yhteistyössä muiden alueen autourheiluseurojen kanssa SM-osakilpailun Tuuri Rallin 8.-9.3.2024.

SM Tuuri Ralli on rallitapahtuma, jossa ajetaan Ralli SM -sarjan osakilpailu sekä BMW Rallisarjan osakilpailu. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Keskisen Kyläkaupan kanssa. Kilpailukeskus huoltoparkkeineen sijaitsee Tuurissa Kyläkaupan palvelujen välittömässä läheisyydessä.

Kilpailu ajetaan kaksipäiväisenä. Perjantai-iltana ajetaan kaksi erikoiskoetta ja lauantaina viisi. Reitti kulkee pääasiassa Alavuden ja Ähtärin alueella. Kilpailunjohtajana toimii Mikko Myllymäki. Paikallisia edustajia nähdään kilpailijoissa varmasti runsain mitoin, mm. Teemu Asunmaa.

Reitti kulkee pääasiassa Alavuden ja Ähtärin alueella. Lauantaina EK5 on Kyläkaupan alueella ajettava yleisöerikoiskoe, joka on yleisölle maksuton. Yhteensä erikoiskoekilometrejä kertyy noin 100 km ja koko reitti on vähän yli 200 km.

Reittikarttojen myyntipaikat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Kilpailukeskus: Keskisen Kyläkauppa, Onnentie 7, 63610 Tuuri
Kilpailun järjestäjä:
Alavuden Urheiluautoilijat ry
smtuuriralli@gmail.com

Tapahtuman aikataulut ym. tiedot tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa Alavudelle rallin osallistujat ja yleisö!

>> Ota tästä seurantaan Tuuri Rallin Facebook-sivu!

>> Lisätietoja kilpailusta voi lukea sivuilta www.tuuriralli.fi

>> Katso tästä lisätietoja Alavuden muista aktiviteeteista ja majoituspaikoista!

>> TUURI.FI-sivuilta näet Keskisen Kyläkaupan aukioloajat ja ajankohtaiset uutiset!


Majoitusyrittäjien ja Airnbnb-kohteita tarjoavien kannattaa olla valmiina

Tapahtuman järjestelyt ovat kovassa vauhdissa ja jo nyt sekä joulun välipäivinä kisaan osallistuvat tiimit suunnittelevat rallimatkaa, varaavat majoitusta jne. Iso osa osallistujista saapuu rallitapahtumaan monihenkisen tiimin, perheen ja kannustajien kanssa.

Tarvetta on kaiken kokoisille vuokrattaville mökeille, asunnoille ja taloille, jotka ovat vuokrattavissa Alavuden Tuurista alle tunnin ajomatkan päässä.

Jos kohdetta on vuokrattu yleensä vain kesäisin, niin nyt kannattaa varautua pitämään majoituspaikka auki jo maaliskuun alussa! Noin 80 % osalllistujista tarvitsee majoitusta 7.-10.3.2024 väliselle ajalle ja osa koko kisaa edeltävälle viikolle. Toimivalla majoituksella on iso merkitys kisaajille ja heidän tiimeilleen sekä kisajärjestelyihin osallistuville.

Visit Alavus -sivusto tarjoaa näkyvyyttä majoituspaikoille

Alavuden kaupunki ja Alavuden Kehitys Oy tarjoavat mielellään näkyvyyttä ja markkinoivat majoituspaikkoja sekä visitalavus.fi -sivuilla että somekanavillaan.

Ilmoita majoituspaikkasi tiedot sähköisellä lomakkeella www.visitalavus.fi/ilmoita, niin lisäämme yhteystiedot ym. matkailusivuillemme.

Halutessasi voit lähettää lomakkeella myös kuvan majoituspaikasta.

Toivomme, että niin matkailuyrittäjät kuin myös yksityiset majoitusta tarjoavat lähtevät hyvin mukaan. Tehdään yhdessä alavutelainen huipputapahtuma!

Visit Alavus footer kevat 2023
Alavus