Suosittelemme

Remontti-näytelmä Töysän nuorisoseuralla su 5.12. klo 19

05.12.2021

Töysän nuorisoseuran näytelmäryhmä esittää joulukaudella 2021 Hannu Patamaan oivaltavan näytelmän Remontti

Töysän nuorisoseuran näytelmäryhmän esittää joulukaudella 2021 Hannu Patamaan oivaltavan näytelmän Remontti

Esitykset:

torstaina 25.11. klo 19
lauantaina 27.11. klo 19
sunnuntaina 28.11. klo 19

Itsenäisyyspäivän aattona
sunnuntaina 5.12. klo 19

Sekä joulun jälkeen
keskiviikkona 29.12. klo 19
torstaina 30.12. klo 19
loppiaisena torstaina 6.1. klo 15

Esityspaikkana Töysän nuorisoseura, Seurapolku 1, 63600 Töysä

Varaathan paikkasi näytökseen ennakkoon:
puh. 040 759 9911 tai 0400 662 776

Järjestäjätaho suosittelee maskin käyttöä ja paikalle saapumista vain terveenä.

Maksuvälineenä käy niin käteinen kuin kortti ja väliaikatarjoilu kuuluu lipun hintaan.


Elämänmakuinen komedia viihdyttää niin arkisella rehellisyydelläänkin kuin samaistumiskohdillaan. Näytelmä on lisäksi Töysän nuorisoseuran remonttihankkeisiin nähden humoristisen ajankohtainenkin.

Leskirouva Irma Tuulosen (Annikki Hakala) talossa on sattunut putkivaurio, ja makuukamarin lattia pitäisi uusia. Tarkkana ihmisenä Irma on harkinnut eri vaihtoehtoja remontin tekemiseen. Sattuma puuttuu peliin, kun vankilasta juuri vapautunut ammattivaras Into Hinkkanen (Jarmo Sissala) saapuu paikalle. Samaan aikaan perintöä kärsimättömästi odotteleva vävy Jaakko Särö (Markku Julku) kamppailee konkurssin partaalla olevan yrityksensä kanssa. Näinpä Irman päässä syntyy ajatus, miten remonttiväkeä saisi enemmänkin paikalle.

Mutta mistä varas Hinkkanen paikalle löytää? Ja kuinka tontilla pian vipeltää niin palveluohjaajaa, kiinteistönvälittäjää kuin myös seurakunnan lähettiä? Ja miksi Särön yrityksen neuvottelut eivät etene? Ja miksi leskirouva käy välillä miettimässä remontointistrategiaa kotinsa tyhjässä vierassalissa?

Näytelmän muissa rooleissa nähdään Päivi Jousmäki, Eija Takamäki, Sanni Hietaniemi, Mikko Kaunismäki, Minna Hakala, Minna Ala-Kanto, Reima Ala-Salmi, Jorma Toopakka sekä Timo Ala-Kanto. Eli monta aiemmista näytelmistä tuttua viihdyttäjää on lavalla jälleen!

Töysän nuorisoseuralla näytelmät ovat viihdyttäneet jo usean vuoden ajan. Näytelmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston kanssa Janne Vuorelan ohjauksella.

Lisätiedot:
facebook.com/Toysannuorisoseura
www.toysannuorisoseura.fiTalvimaisema
Alavus