Suosittelemme

Suuret klassikot soolokitaralla -konsertti ke 4.10. klo 18 Kulttuurikeskuksen monitoimisalissa

04.10.2023


Mainetta Suomessa ja maailmalla niittänyt Tomi Paldanius soittaa klassikkohittejä menneiltä vuosikymmeniltä keskiviikkona 4.10.2023 klo 18 Alavuden Kulttuurikeskuksen alakerrassa

Monitoimisali
Järviluomantie 3, Alavus
Sisäänkäynti Kyntäjän puoleisesta päädystä.

Repertuaariin kuuluu muun muassa Queenin, Santanan, Sibeliuksen ja Ennio Morriconen klassikoita. Luvassa mm. Lapin Kesä, Finlandia, Myrskyluodon Maija, Bohemian Rhapsody ja Samba Pa Ti.

Liput 10 € ovelta tunti ennen konserttia aina konsertin alkuun saakka tai ennakkovarauslomakkeella osoitteessa www.tomipaldanius.com (ennakkovaraus ei edellytä ennakkomaksua ja aikaa menee alle minuutti).

Ennakkovarauslippuja ei tarvitse maksaa ennakkoon. Liput lunastetaan nimellä ja maksetaan käteisellä tai kortilla viimeistään 5 minuuttia ennen konsertin alkua. Tämän jälkeen jos konsertti on loppuunmyyty, varaus ei ole enää voimassa. Jos tarvitset lippuja esim.lahjaksi, ota yhteyttä sähköpostilla tomi@tomipaldanius.com
Ennakkovaraaminen on maksutonta.

Tervetuloa fiilistelemään kitaran herkkien sävelien ja tarinoitten kera!

Mainetta Suomessa ja maailmalla niittänyt Tomi Paldanius soittaa klassikkohittejä menneiltä vuosikymmeniltä keskiviikkona 4.10.2023 klo 18 Alavuden Kulttuurikeskuksen alakerrassa.

Visit Alavus footer kevat 2023
Alavus