Hotellit

Hotellit Hotellit Hotellit Hotellit Hotellit Hotellit Hotellit

Hotelli-Ravintola Alavus 66

Alavuden kaupungin keskustassa, Alavudenjärven maisemissa sijaitsee Hotelli-Ravintola Alavus 66.

Hotelli-ravintolana jo aiemmin toiminut kiinteistö on remontoitu huolella ja 18 huonetta sisustettu viihtyisiksi eri värejä käyttäen. Perhehotellissa on majoitustilaa 42 henkilölle.

Avara ja valoisa ravintolasali tarjoaa mukavat puitteet myös erilaisille juhlille tai kokouksille.

Hotellin ravintola tarjoaa päivittäin lounaspöydän sekä á la carte -ruokailuja. Lounas noutopöydästä tarjoaa kaksi pääruokaa ja salaattipöydän. Á la carte- ja pitsalistoilta löytyy tuttuja suomalaisia sekä uusia makuelämyksiä. Ravintolassa käytetään tuoretta lihaa ja tuoreita vihanneksia. Ravintolassa on tilauslistoilta erikoistarjouksia ensimmäisen kuukauden ajan ja teemaviikonloppuja tullaan pitämään esim. Välimeren-, kiinalaisen, espanjalaisen- tai italialaisen ruoan teemoilla.

Hotelli-Ravintola Alavus 66
Järviluomantie 4, 63300 ALAVUS

Tiedustelut ja varaukset puh. 044 928 2102
info@hotellialavus66.fi

www.hotellialavus66.fi

 

 
Hotelli OnnenTähti

Kyläkaupan Hotelli OnnenTähti sijaitsee samassa kullanhohtoisessa linnassa Tuurin Kyläkaupan Ruokapuodin kanssa. Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla ja huoneet sekä kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Sisäänkäynti hotelliin on Ruokapuodin aukioloaikoina Kauppakadun kautta tai vastaanoton aukioloaikoina hotellin omasta ovesta ovisummeria soittamalla.

Hotelli OnnenTähdessä on 43 tyylikkäästi sisustettua huonetta, joissa on erityisesti niihin suunnitellut huonekalut ja kristallikruunut. Osassa huoneista on parveke, silkkitapetit ja huonekohtaisesti kudotut villamatot sekä lisävuode-mahdollisuus. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa.

Kokouksiin ym. tilaisuuksiin on 117-paikkainen auditorio, iso 60-paikkainen kokoushuone sekä pienempi 16-paikkainen kokoushuone. Lisäksi on 10-paikkaisia ryhmätyötiloja. Kaikissa hyvät varustelut esityksiin ja langaton internet-yhteys.

Onnentie 7, 63610 TUURI
Tiedustelut ja varaukset puh. 010 770 7001
onnentahti@tuuri.fi

Ryhmä- ja kokousvaraukset puh. 010 770 7013
myyntipalvelu.hotelli@tuuri.fi

TUURI.FI
 

Alavus maisema
Alavus