Alavus info Alavus info Alavus info Alavus info Alavus info

Kyläkauppa Veljekset Keskinen, Muumi-leikkipuisto, Taidekeskus Harri, J-M Rally Parc Fermé, laskuvarjohyppykurssit, seikkailupuisto Huikia, kotiseutumuseot, Miljoona Tivoli ja junamajoitus. Maaseutukaupunki Alavus yllättää monipuolisuudellaan. Alavus tarjoaa mainion kohtaamispaikan ostosten, taide-elämysten tai vauhdikkaiden aktiviteettien parissa.

Alavudella sijaitseva Tuurin Kauppakylä houkuttelee vuosittain yli 6 miljoonaa kävijää, mutta luonnonläheisessä ja vireässä kaupungissa on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Kauniissa järvimaisemissa riittää mahdollisuuksia liikunnan harrastajille ja monet yleisö- ja kulttuuritapahtumat viihdyttävät niin paikallisia asukkaita kuin myös matkailijoita. Majoitusvaihtoehtoja on hotellista viihtyisiin mökkeihin ja maatilamajoitukseen. Kesäisin palvelevat myös Tuurin karavaanarialue sekä Sepänniemen Lomakylä.

Alavus sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, kantatie 66:n ja valtatie 18:n risteyskohdassa. Naapurikuntia ovat Seinäjoki, Kuortane, Alajärvi, Virrat ja Ähtäri.

Pandat Lumi ja Pyry asuvat siis naapurissamme, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Alavudelta.

Tervetuloa Alavudelle!

  


   


   


   

Visit Alavus footer kevat 2023
Alavus