Leirintäalueet

Karavaanarialue Onnela

Idyllisessä paikassa Tuurinjoen rannalla sijaitseva karavaanarialue tarjoaa kattavat palvelut matkailijoiden käyttöön. Onnelan alueella on yli 600 ympärivuotista sähköpaikkaa sekä yli 50 telttapaikkaa. Vuosien varrella Onnelasta on tullut karavaanareiden kestosuosikki, johon palataan kerta toisensa jälkeen Tuurin hyvien ostosmahdollisuuksien ja tapahtumien sekä viihtyisän tunnelman houkuttelemana. Onnelan sauna-, pesu- ja suihkutiloja on lisätty ja vastaanottoa uudistettu 2020-2021.

Ystävällisestä palvelusta, siisteydestä ja rauhallisuudesta tunnettu Karavaanarialue Onnela on valittu useasti sekä vuoden caravan-alueeksi, että vuoden koiraystävällisimmäksi leirintäalueeksi.

Onnelantie 45, 63610 TUURI
puh. 010 770 7277
onnela@tuuri.fi
www.tuuri.fi


Sepänniemen Lomakylä

Töysässä Ponnenjärven rannalla 12 hyvätasoista mökkiä, 20 sähköistettyä asuntovaunupaikkaa, telttapaikkoja, uimaranta, 3 saunaa, laavu ja grillikatos. Huoltorakennuksessa on wc:t, suihkut, pyykkitila ja pesu-kone, tiskaus- ja keittokatos. Pihapiirissä lasten leikkipaikka ja Töysän kotiseutumuseo sekä kauppa-, apteekki- ja suutarimuseo. Kahviossa anniskeluoikeudet. Aamiaismahdollisuus. Kysy myös ohjelmapalveluista. Huom. talvella avoinna tilauksesta. Uudella esiintymislavalla konsertteja ym. tapahtumia kesäisin. Lomakylässä vietetään yhdessä pääsiäistä, juhannusta, venetsialaisia jne.

Niemenkyläntie 250, 63600 TÖYSÄ
puh. 0400 900 173
lissu@sepanniemi.fi
www.sepanniemi.fi


Tuuri Resorts

Uusi tasokas lomakylä Tuurissa. Tasokkaat mökit ja huoneistot ovat varattavissa ympäri vuoden. Lomakylä sijaitsee vain n. 5 kilometrin päässä Tuurin kyläkaupasta. Alueella on karavaanari- ja leirintäalue, ravintola-kahvila terasseineen, tavallisten saunojen lisäksi savuaromisauna, suihku, uimaranta, kotieläintila, kävelypolkuja, hiihtoladut ja paljon muuta!

Riihontie 321, 63610 Tuuri
puh. 040 66 333 71
posti@tuuriresorts.fi
www.tuuriresorts.fi


Aulava

Legendaarinen Aulava tarjoaa myös majoitusta! Telttailualaa runsaasti, tilaa myös asunto-autoille ja -vaunuille, 4 erikokoista mökkiä valittavana. Iso parkkialue, puu- sekä sähkö-sauna, suihkut ja wc:t. Käytettävissä vene ja polkupyöriä. A-oikeudet. Juhlien, kokousten ja kurssien pitoon oivallinen paikka. Vuokraa vaikka koko paikka!

Rannankyläntie 133, 63330 Alavus
Puh. 044 231 9539.
iirijut@gmail.com

Visit Alavus footer kevat 2023
Alavus