Hotellit

Hotelli OnnenTähti

Hotelli OnnenTähdessä koko perhee nauttii yksilöllisistä ja tilavista huoneista, hyvästä palvelusta ja monipuolisesta luksusluokan aamiaisesta.

Kyläkaupan oma hotelli OnnenTähti on taianomainen kokemus - ei todellakaan mikään tavallinen ketjuhotelli. Upeat, sviittitasoiset huoneet ja lämmin tunnelma toivottavat asiakkaat tervetulleeksi viettämään unohtumatonta lomaa Kyläkaupalla.

OnnenTähdessä nautit yksilöllisistä ja tilavista huoneista, hyvästä palvelusta ja monipuolisesta luksusluokan aamiaisesta. Keskeinen sijainti Kyläkaupan ytimessä, tapahtumien ja palvelujen äärellä sekä erityinen miljöö täyttävät vaativimmankin vieraan toiveet. OnnenTähdessä majoittuminen tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen elämyksen ja eturivin näkymän Tuurin ostosvilinään.

Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla. Hotellihuoneet ja kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Kaikki huoneet on remontoitu 2021.

Onnentie 7, 63610 TUURI
puh. 010 770 7001
onnentahti@tuuri.fi
Majoitusvaraukset sivuilta www.tuuri.fi

Hotelli OnnenTähti tarjoaa hyvät puitteet myös onnistuneelle kokoukselle

Kokouksiin ym. tilaisuuksiin on 117-paikkainen auditorio, iso 60-paikkainen kokoushuone sekä pienempi 16-paikkainen kokoushuone. Lisäksi on 10-paikkaisia ryhmätyötiloja. Kaikissa hyvät varustelut esityksiin ja langaton internet-yhteys.

Tuurin Kyläkauppa tarjoaa hyvät puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Ryhmä- ja kokousvaraukset puh. 040 777 7702
myyntipalvelu.hotelli@tuuri.fi

Tutustu lisää sivuilla TUURI.FI


Hotelli Alavus

Hotelli Alavus palvelee majoittujia Alavuden keskustassa, noin viiden minuutin ajomatkan päässä Keskisen Kyläkaupasta. Kompaktissa ja idyllisessä hotellissa on 18 huonetta sekä aamiaispalvelut ja lounasbuffet. Kesän 2021 aikana ravintolapalvelut laajenevat myös a la carte -tarjoilulla sekä yöelämällä.

Hotelli sijaitsee upeassa järvimaisemassa, lähellä monipuolisia harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia ja keskellä taajaman palveluja. Loistavan sijaintinsa ansiosta Hotelli Alavus tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon rauhallista majoituspaikkaa etsivälle silti lähellä vireän ja elämyksellisen Kyläkaupan tapahtumia ja tarjouksia.

Järviluomantie 4, 63300 Alavus
puh. 010 770 7003
hotellialavus@tuuri.fi

Majoitusvaraukset vain sivuilta www.tuuri.fi

Tutustu lisää sivuilla TUURI.FI


Visit Alavus footer kevat 2023
Alavus