Hotellit

Hotelli OnnenTähti

Hotelli OnnenTähti majoittaa asiakkaita 76 tyylikkäästi sisustetussa huoneessa

Hotelli OnnenTähdessä koko perhee nauttii yksilöllisistä ja tilavista huoneista, hyvästä palvelusta ja monipuolisesta luksusluokan aamiaisesta.

Kyläkaupan Hotelli OnnenTähti sijaitsee samassa kullanhohtoisessa linnassa Tuurin Kyläkaupan Ruokapuodin kanssa. OnnenTähdessä nautit yksilöllisistä ja tilavista huoneista, hyvästä palvelusta ja monipuolisesta luksusluokan aamiaisesta. Keskeinen sijainti Kyläkaupan ytimessä, tapahtumien ja palvelujen äärellä sekä erityinen miljöö täyttävät vaativimmankin vieraan toiveet.

Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla ja huoneet sekä kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Sisäänkäynti hotelliin on Ruokapuodin aukioloaikoina Kauppakadun kautta tai vastaanoton aukioloaikoina hotellin omasta ovesta ovisummeria soittamalla.

Hotelli OnnenTähti majoittaa asiakkaita 76 tyylikkäästi sisustetussa huoneessa, joista uusimmat ovat valmistuneet vuonna 2020. Huoneista kahdeksan on upeita, hyvin varusteltuja sviittejä, mutta myös perushuoneet ovat sviittitasoisia. Kaikissa OnnenTähden huoneissa voit nauttia ylellisten yksityiskohtien luomasta kokonaisuudesta. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa. Langaton wifi-yhteys ja luksusluokan aamiaisbuffet, ilta- ja aamusauna sekä kuntosali sisältyvät aina huoneen hintaan.

Onnentie 7, 63610 TUURI
Tiedustelut ja varaukset puh. 010 770 7001
onnentahti@tuuri.fi

Hotelli OnnenTähti tarjoaa hyvät puitteet myös onnistuneelle kokoukselle

Kokouksiin ym. tilaisuuksiin on 117-paikkainen auditorio, iso 60-paikkainen kokoushuone sekä pienempi 16-paikkainen kokoushuone. Lisäksi on 10-paikkaisia ryhmätyötiloja. Kaikissa hyvät varustelut esityksiin ja langaton internet-yhteys.

Tuurin Kyläkauppa tarjoaa hyvät puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Ryhmä- ja kokousvaraukset puh. 010 770 7013
myyntipalvelu.hotelli@tuuri.fi

Tutustu lisää sivuilla TUURI.FI
Alavus maisema
Alavus