Leirintäalueet

Leirintäalueet sisältö Leirintäalueet sisältö Leirintäalueet sisältö

Karavaanarialue Onnela

Kyläkaupan Karavaanarialue Onnelan alueella on 215 ympärivuotista sähköpaikkaa. Onnela on kuuluisa ystävällisestä palvelusta sekä siisteydestä. Karavaa-narialueen palvelutarjontaan kuuluvat: wc- ja suihkutilat, vaunujen jätevesihuolto, vesipiste, saunat (talvikaudella vain tilaussauna), uimaranta, grilli-katokset, lasten leikkipaikka, koirien ulkoilutusalue ja jätepisteet.
Onnelantie 45, 63610 TUURI
puh. 010 770 7277
onnela@tuuri.fi
www.tuuri.fi

Sepänniemen Lomakylä

Ponnenjärven rannalla 12 hyvätasoista mökkiä, 20 sähköistettyä asuntovaunupaikkaa, telttapaikkoja, uimaranta, 2 saunaa ja grillikatos. Huoltorakennuksessa on wc:t, suihkut, pyykkitila, pesukone sekä puuliiteri. Pihapiirissä mm. leikkikenttä ja Töysän kotiseutumuseo. Kysy myös ohjelmapalveluita. Huom. talvella avoinna tilauksesta. Alueella esiintymislava, jossa kesäisin mm. musiikkiesityksiä.
Niemenkyläntie 250, 63600 TÖYSÄ
puh. 0400 900 173
lissu@sepanniemi.fi
www.sepanniemi.fi

Tuuri Resorts

Uusi tasokas lomakylä Tuurissa. Tasokkaat mökit ja huoneistot ovat varattavissa ympäri vuoden.
Lomakylä sijaitsee vain n. 5 kilometrin päässä Tuurin kyläkaupasta. Alueella on karavaanari- ja leirintäalue, ravintola-kahvila terasseineen, tavallisten saunojen lisäksi savuaromisauna, suihku, uimaranta, kotieläintila, kävelypolkuja, hiihtoladut ja paljon muuta!
Riihontie 321, 63610 Tuuri
puh. 040 66 333 71
info@tuuriresorts.fi
www.tuuriresorts.fi

Alavus maisema
Alavus