Hotell

Hotell Hotell Hotell Hotell Hotell Hotell Hotell

Hotelli-Ravintola Alavus 66

Hotell-Restaurang Alavus 66 ligger i Alavus centrum, vid sjön Alavudenjärvi.

Lokalen som redan tidigare fungerade som hotell-restaurang är noggrant renoverad, och de 18 rummen är inredda på ett stiligt sätt med färger. Det finns sovplatser för 42 personer. Den rymliga och ljusa restaurangsalen erbjuder trevliga ramar för olika slags festligheter och möten.

Hotellets restaurang bjuder dagligen på lunchbuffé samt á la carte -alternativ. Lunchbuffén innefattar två huvudrätter och salladsbuffé, medan á la carte -och pizzamenyerna omfattar både bekanta finska smaker och nya smakupplevelser.

Hotelli-Ravintola Alavus 66
Järviluomantie 4, 63300 ALAVUS
Information och bokning tel. 044 928 2102
info@hotellialavus66.fi
www.hotellialavus66.fi

Hotelli OnnenTähti

Kyläkauppas hotell OnnenTähti ligger i samma guldglänsande slott som Kyläkauppas Ruokapuoti (mataffär). Hotellets reception betjänar i den centrala promenaden vid Ruokapuotis, och rummen och möteslokalerna ligger i andra och tredje våningen.

Ingång till hotellet under mataffärens öppettider genom Kauppakatu, eller när receptionen är öppen, från hotellets egen dörr genom att ringa ringklockan.
I hotell OnnenTähti finns 43 elegant inredda rum med möbler och ljuskronor som är särskilt designade för dem. En del av rummen har även balkong, sidentapeter, unika ullmattor samt möjlighet för extra säng. I en del av rummen kan man även övernatta med husdjur.

Det finns ett auditorium på 117 platser för möten och andra liknande tillfällen, ett stort mötesrum med 60 platser samt ett mindre mötesrum med 16 platser. Utöver det finns det mindre grupparbetsrum för 10 personer. Alla rum är välutrustade för presentationer och har trådlös internetuppkoppling.

Onnentie 7, 63610 TUURI
Information och bokning tel. 010 770 7001
onnentahti@tuuri.fi
Grupp- och mötesbokning tel. 010 770 7013
myyntipalvelu.hotelli@tuuri.fi
TUURI.FI

Visit Alavus footer kevat 2023
Alavus